Fick lite längtan efter grönt, man kan få det när snön faller kraftigt utanför fönstret.
Tittade på lite bilder från i somras, och här har ni mig när jag står och rensar i krukorna i plantskolan. Min fotograferande dotter älskar att smyga och plåta när man minst anar. När jag står och håller på med sånt här brukar jag vara så koncentrerad och inne i min egen värld, att jag hoppar högt om någon kommer och tilltalar mig.

Här är några fler bilder från plantskolan:


Lummigt ser det ut i alla fall. Nu har man nästan glömt hur det var en stund där på försommaren när man fick vattna och vattna för att allt inte skulle torka bort. Det stod och stampade och flämtade i hettan och torkan som var då…känns längesen.

Säsongen inleddes annars sent, det var en sen vår i år. Snö kvar på norrsidan i maj, vilket är väldigt ovanligt här.

Kul besök hade jag också i början av säsongen av härliga vännen Erika och goa fotografen, Jonas Kanal 32 Foto, som gjorde ett reportage om min trädgård för Norra Länstidningen. Ni som inte har läst artikeln kan läsa den på den här länken om ni har lust:
http://lanstidningen.nu/mariestad/maj10/
Bläddra till sidan 8-9.

Några veckor senare på säsongen hade jag Mariestads-Tidningen på besök, men dit har jag inte hittat någon länk tyvärr.

Foton av I.Adamsson