Nordanvinden är kall varifrån den än kommer, sa alltid mormor.
Idag kom den från söder, men hujedamej vad kall den var !!

Konstig tid att starta en trädgårdsblogg på hösten tycker ni kanske ?
Men…det är ju nu allting börjar. Alla fröställningar som står klara därute för att sprida sin avkomma lite varstans. Jag hjälper till jag också, plockar av och sår i kruka och hoppas de gror lika bra där som när de fått välja plats själva. En del tar jag in och sår tidig vår inomhus för att ha lite mer koll.

Kryper man ner på marken och tittar lite närmare så ser man att mycket redan står startklart med knoppar och allt inför våren, det ger hopp tycker jag.

Det är så härligt mustiga färger den här tiden. Hoppas inte alla vackra löv blåser av idag. Löven jag lade på som marktäckning i trädgårdslandet igår hade flyttat sig till andra ställen idag, så går det när man inte gör färdigt. Det var ju meningen att det skulle ligga hö ovanpå för att hålla löven på plats men det hann jag inte igår…man lär av sina misstag (eller kanske inte, det har visst hänt förr !).

Hoppas ni njuter lika mycket av hösten som jag !
Lisa