Första veckan på semestern blev fin 🙂
Idag har vi firat Kristina lite i efterskott. God buffé och finfin utsikt från matplatsen. Badade bara fötterna idag. Nästan under Torsöbron.Fin utsikt från fönstret i stugan.
I tisdags drog vi till Tiveden och gick en runda mot Trollkyrka. Rejäl stigning och huuur mycket rötter som helst att snubbla på 😉 Fast ibland var rötterna till hjälp, när man skulle klättra. Lunch intogs i Tivedstorp. Alldeles för varmt på sittplatserna i solen så vi drog oss in i skuggan.Eftermiddagen intog vi horisontalläge på den här fina stranden i Rudskoga. Kvällsmaten vid hamnen i Otterbäcken. Stekt aborre med smörslungad potatis. Mums!

Igår kväll blev det kvällsmat på stranden på hemmaplan, Sandviken. Vi är bortskämda med sån fin badstrand 5 minuter hemifrån.

I fredags firade vi in semestern på balkongen hos goda vänner i hamnen och njöt av en vacker solnedgång.
Annars gör jag inte så mycket annat än vattnar….
å vattnar….å vattnar…det är verkligen kritiskt torrt. Idag gav löken upp och kollapsade. Har inte hunnit med att vattna i kökslandet som jag borde. Plantorna får vatten i första hand. Och så skördar vi 🙂 Härliga tider.