I veckan har jag öppet tisdag och torsdag kl 10-19

På lördag hälsar jag Degerfors trädgårdsförening välkomna!

Och på söndag går årets första öppen trädgård med
Mötesplats trädgård av stapeln. Då är ni välkomna kl 10-17
Passa på att ta en runda bland alla härliga trädgårdar som är med och träffa massor av trevliga människor 🙂
Hos oss finns också Honungshuset i Böja och så kan man ta en fika i växthuset,
spana in hundratals nässelfjärilslarver i nässelodlingen och såklart mingla runt i trädgården och plantskolan.

Se vilka som är med på trädgårdsrundan här: http://motesplatstradgard.se/?page_id=171

I arla morgonstund och göken gal som en tok 😉 Primula japonica redan i blom ! Mannens nysnickrade bord funkar bra 🙂 Idag var det bara trevligt att jobba på morgonen, sen blev det pustigt varmt! I helgen hann jag gräva bort kvickrot på den här ytan och få ner några rader med kulturarvsorter av potatis från Nordgen, Nordisk genbank. Satte också Mayan gold som jag fått av en Sesammedlem och Kongo, den blå potatisen. Mitt perenna vete växer och står i…hmmm, satte det nog lite för trångt i alla fall. Nåja, det kanske går att glesa ur…om det överlever vintern vill säga. Tog en dust på eftermiddagen uppe i trädgården, på de skuggiga delarna 😉 men det gick långsamt idag…Och sen gick kvällen åt till att vattna…igen…Finns mycket fint att njuta av nu 🙂
Buskpionen slog ut igår, ljuvlig ! Helenas IrisAkleja Winky purple and white.