Upp och ned som vanligt med temperaturen. Ena dagen -14 och nästa +1.
Men snön som kom ned ligger kvar i alla fall 🙂 Och nu ska det visst bli rejält kallt resten av veckan.

Idag hade jag jättevackra spetsgardiner på växthuset.
Skulle skottat in mer snö i min tunnel idag för att skydda plantorna där men började sopa i stora växthuset istället. I bubbelplasttältet därinne, och fick riktiga vårkänslor…det går fort nu, veckorna tickar iväg.

En julros har stått med knoppar sen länge, den bara väntar på att få rivstarta…
Vinterljungen (om den nu heter så, jag hittar inget namn)
Den är så söt och alldeles översållad med blommor och knoppar. Förra året blommade den till långt fram på sommaren och så började det komma nya knoppar på senhösten igen. Den vanliga ljungen är söt den också, särskilt ihop med den här gråbladiga sedumen. I tunneln ser det ut så här just nu, halva täckt med snö, ska fortsätta en annan dag…blööö ! tråkigt jobb ! Vintergrönsakerna lägger jag inte över förstås, för där vill jag ju skörda vidare.
Inne har blåbärsriset slagit ut som jag satte in före jul.
Blommorna är väl för söta !
och de flesta pelargonsticklingarna som jag tog i höstas verkar ha tagit sig…det blir nog några till salu i år också 🙂
Jag säger varje år att nu får det vara det sista året med pelargoner 😉 jag hyser in dem i tvättstugan och det är inte så bra kombo med tvätt och plantor…våra kläder luktar jord 😀

Idag på Knutdagen var det sol, hoppas på mer av den varan !