Hösten är arbetsintensiv.
Tur man kan få lite insatser av äkta hälften ibland.
I helgen har han skurat taket på växthuset 🙂
Vi upptäckte förra året att snön kanade av mycket lättare på den sidan där taket blivit skurat. Och det är ju bra att den kanar av fort och inte ligger och tynger.
Idag körde han också av tre rejäla lass med marktäckning till mig. Blir fint att täcka odlingsbäddarna med nu i höst.
Skördat min första apelsin 🙂
Ja den är köpt som en apelsin…fast man undrar ju. Det märks väl när jag smakar 🙂 Idag har jag kört in nästan allt i det här hörnet till vinterförvaringen…lite sorgligt är det allt……fast man kan ju roa sig med de avklippta bananbladen 😀 Igår klippte jag ner och sorterade mina vitlökar, 10 sorter i år. Det finns en hel del kvar i växthuset ändå. Den här rosentisteln står så fint mot vinbladen som skiftar i gult och rött nu.
Fortsätter i veckan med inplockning till vinterförrådet. Sen är det dags att kärra alla perenner till plasttunneln, skura plantbord och lådor. Förhoppningsvis ska jag hinna så en del också 🙂