Vi fick mersmak igår så vi for till skogen idag med, tösa å jag 🙂
Först till vårt favoritberg vid Ymsennågon hade redan plockat lingon här, men vi skrapade ihop några liter ändå. Det viktigaste var ju att komma ut och få se det vackra, ljung, lingon och blåbärsris och renlav på bergknallar i tallskogen. Det är grejer det ! och god lunch i solskenet 🙂 Sen drog vi till nästa favoritställe…
insöp den syrliga doften i aspdungen, och en blå blå himmel…Hejade på en nyinflyttad Njöt en bra stund vid strandkanten. Tog en tupplur på berget i solen…gött ! Gick till bilen genom “vår” lingonskog, hittade lite mer svamp och lingon. Hemma igen blev det stekt svamp, Kantarell, Blodriska och Karl-Johan. Tillsammans med ugnsrostade rotfrukter och blomkål, tomater och Börstorps slotts supergoda nötfärs som vi gjorde biffar av. Hjälp så gott !!!
Tacksam för en härlig dag 🙂
Fånga dagen…
https://www.youtube.com/watch?v=nj2ofrX7jAk#t=337

Go fortsättning på helgen !