Vilken höst !
Bara att skörda vidare. Idag blev det gulbetor och polkabetor. Den självsådda vintersallaten kommer lite varstans i kökslandet. Man får rensa försiktigt 🙂 Skördat ännu mer paprika…tar aldrig slut !
Kvällsjobbet blev en paprika, squash och löksallad i rapsolja. Experiment.
Skördar vidare
Grönsakslandet Posted on 27 Oct, 2014 23:07- Comments(2) https://blog.lisastradgard.se/?p=174
Hej Anette !
Ja ibland blir det lite mycket kökskommendering i skördetider…det är ju roligare att vara ute 🙂 Men nu när det är så mörkt på kvällarna går det an ändå tycker jag. Skönt med sånt man lägger i jordkällaren bara eller äter upp direkt. Machén var jättegod, jag hade inte plockat av den förut i år. Den var nötig och fin i smaken.
Ha det så gott du med !
Mysigt att skörda, men det är jobb att ta hand om allt också. Machén ser jättefin ut. Min har inte kommit så bra i år.
Ha det fint
Anette