Jag tog en tur till mammas stuga för en liten koll så allt var avstängt för vintern.

Rhododendron har nog tänkt ta över hela tomten tror jag, långsamt kommer den närmare huset, nu har den täckt över stengången vi brukar gå på.

Gråmulen dag men vackert ändå. Tyst och stilla.
Vid sjökanten är vattnet extremt lågt. Det brukar gå ända upp till berget till höger.
Jag får nästan lust att vada i och skära bort vass…men det vore nog bra kallt !
Klättrade upp på Håkehallsberget och kikade på utsikten.
Och så passade jag på att ta med lite mossa hem, till pynt och kransar.
Mossan är alltid grönare här 🙂
Japp, nu ser jag fram emot att pynta lite.
Jag är så imponerad över alla stenmurar som finns lite varstans i skogen. Tänk vad de slet förr !!! Det går hägn lite varstans. När jag var liten gick korna lösa här på skogen. Då var vassen inte ett så stort problem som nu, för korna gick ut i vattnet och åt av den. De räckte inte ända ut, men det blev som en kanal innanför vassen där det gick bra att åka båt….och bada.

En del saker var bättre förr ….