Nu blommar det många höjdare i landet.
Mot staketet trängs Jordärtskockor, blodtopp och Trädgårdssyra.
Den röda sallaten Red Revolution är snart i fröställning, riktigt snygg har den varit, den tänker jag ha fler år. God också !
Självsådd krasse och ringblommor har kommit igång nu när löken är upptagen. Jag gillar den här höga Blodtoppen mycket, den är även tacksam som snittblomma och står flera veckor i vas. Jordärtskockan Bianca som alla tror är en solros. Efter arbetsdagens slut tog vi en fika på vårt trädäck. Här väller det över alla kanter just nu. Blodtopp väver ihop med Kransveronika och en vit rakryggad Bolltistel tittar förvånat på röran. Solhattar, Kärleksört, Ulleternell och Rysk Martorn i blom.
Fredagsmyset blev dock i mammas stuga. Den här utsikten är inte fel den heller. Tog en runda upp på bergetStilla frid, det enda som störde var 4 hägrar som flög precis över huvudet på mig. Häftigt ! Vildapeln häruppe dignade av vackra äpplen.
Sura och något beska, skulle nog passa till must. Alla fina lavar och mossor på berget är så spännande. Om jag hade mer tid skulle jag lära mig mer om dem. Den här var väl häftig ?
Gjorde ett inlägg till om växthusbygget, se nedan.

Nu önskar jag er alla en riktigt skön septemberhelg med sol och värme !