I morse blev jag överraskad !
Mitt i alla oranga jättevallmo satt den här, wow, den stack verkligen ut i det oranga havet. En av blommorna hade placerat sig mitt i min övervintrade purpurgrönkål som jag har för att ta frö av, frökapslarna i dovt lila passade fint till den lite lilatonade vallmon. Tänk vad roligt det är med frö, ibland får man något helt oväntat.Annars är den här blekt laxrosa min favorit. Den passar bra ihop med den bleka Irisen som står strax intill, här i mitt grönsaksland….ser ni några grönsaker 😉Det blommar till och med på norrsidan just nu, den här utsikten har jag från köket. Borde nog gå ut och klippa till en del, men jag gillar det rätt bra när det är lite halvvilt också. Kastanjerodgersian har aldrig haft så stora blad som i år. Hosta, en ormbunke från skogen och Bergenia syns runtom . Och så hänger det ner grenar av mitt älskade oxbär. På hösten är grenarna fulla av röda bär. Nu har jag ställt fram midsommarstången som svärmor gjort, den är så fin !
Tänk att det redan är midsommar, vad det gick fort.

Önskar alla en riktigt trevlig helg !