I helgen har mannen jobbat hårt med gruskörning för att fylla igen dikena där han och dottern grävt ner dräneringsslang.
Så nu på kvällningen var det klart. Yes ! Nu är det dags för nästa steg, gjutning av grund. Så nu måste det till lite varmare väder, för cementens skull.Igår skolade jag perennplantor från förra årets sådder och idag har jag rensat kvickrot i ett eländigt hörn av kökslandet, kört ut hästskit och lagt på hö på flera av gångarna. Ja, vi pustar över våra ryggar båda två ikväll 🙂

Dottern fick lust att börja i blivande skogsträdgården och gick löst på vildaplarna….vilda i ordets rätta bemärkelse, aldrig beskurna. Men nu är de det, och det blev lite bättre plats runt dem när några av de yvigaste grenarna kom bort.
Jag har ju beställt hem blåbärsbuskar i år, de kom i veckan, och några är tänkta att hamna i skogen här och på några andra ställen. Resten finns till salu i plantskolan. Sorten heter Reka och jag har en sån buske förut, gillar smaken på de bären.

I tunneln har mina frösådda aurikler från förra året börjat blomma, ren fröjd att gå förbi dem där de står i en gammal drickaback tillsammans med några tulpankrukor.
Som små konstverk !Favoritfärgen 🙂
En god start på veckan i morgon önskar jag er alla !