Åååh vilken dag !!!
Sol och plus 10 grader. Är det vår nu ? Det verkar ju otroligt tidigt, men man vet aldrig.
Ägnade dagen åt att klippa ner perenner i en rabatt. Friserade en del buskar också. Passade på att ta sticklingar av Rosenspirean , både den vanliga och den rödbladiga. Sandhögen hade släppt tjälen så det gick bra att hämta sand till sticklingarna nu.
Jag sticker nästan alltid i ren sand, det blir så fina rotsystem på sticklingarna då.
Här en av rabatterna jag klippte ner idag. Jag hade bestämt mig för att BARA klippa av alla stjälkar…INTE rensa bort löv och annat…..Så här gick det med det ! Det ÄR så svårt när man väl börjar att låta bli att rensa alltihop. Hoppas nu det inte blir för sträng vinter igen, jag kanske får ångra mig !

Fast krokusarna var långt uppe och väntar man för länge med det här jobbet så blir det besvärligt att kryssa mellan lökväxterna sen när man ska rensa det sista.
Jag kanske lägger på lite kompost i morgon som skydd om det fortfarande är mildväder.På eftermiddagen fick jag sällskap igen, trevligt ! Vi låg och solade på trädäcket en stund och pratade om livets väsentligheter 🙂Avslutade kvällen med att rycka upp all kål som stod kvar i ena armeringstunneln. Tjälen hade släppt i backen här med så jag kunde gräva bort ogräset också, jippi !
Äntligen lite grep-arbete igen 🙂 Gick in när det blev mörkt. Får se vad ryggen säger i morrn !