Jösses vad veckan går fort !
I onsdags var Guldkornen på utflykt till Beateberg och Magderuds gård. Där finns en frisör med en salong som klippt från 1960-talet.
Hon säljer även 50- och 60-talsprylar i angränsande rum. Fint färgstämt och mysigt att gå runt och kika.
Den här dukningen kan man ju inte låta bli att bli glad av. Tänk att mötas av detta till frukost ! Jag gillar egentligen den lite mildare färgskalan bättre.Massor med saker finns det. Hon har samlat i många år.Nostalgikickar får man överallt.När vi kikat klart gick vi en trappa upp till ett trevligt kök där vi satt och fikade.Väl värt ett besök för den som gillar pryttlar från den här tiden.

Jag tog egen bil den här dagen för jag passade på att hälsa på min gamla gymnasiekompis Carina som bor i Beateberg.
Från hennes tomt skymtar man sjön Viken därnere. Så härlig utsikt, och särskilt nu när träden börjar skifta i olika höstfärger

Vi gick en promenad och det här motivet med olvon och björkstammar i bakgrunden njöt vi av.Det blev en sen kväll, som det blir när man träffar gamla vänner man inte sett på länge. Det var kolsvart när jag skulle puttra hemåt, och det här är vildsvinstrakter ska ni veta ! MYCKET vildsvin finns det här. Gissa om jag körde försiktigt och på helspänn. Men hem kom jag i alla fall 🙂