Den här rabatten har jag gått och kikat på för att eventuellt göra om. Men jag gillar verkligen den svängda linjen och vill inte gärna ändra, jag funderar nog en stund till.

Bergenian kommer till sin rätt den här tiden. Det är inget annat som orkar växa under äppelträden, vilken tacksam växt det är.
På plantmarknaden i lördags fick jag tag i en brokig variant, kul !
Sköldpaddsörten
har precis börjat blomma, eftersommarens stadigaste blomma, tror aldrig någonsin jag sett att den vält omkull. Här växer den i halvskugga, skugga.

Men den går lika bra i full sol, här tillsammans med Echinacea `Starlight´. Bakom syns Höstflox `Bright Lights´ och Blodtopp.

En planta röd brysselkål blev det i år, jösses vilken skönhet !
Funderar på om jag ska sätta den i kruka på altanen istället för i nättunneln.

Nu mörknar det tidigt, tur man har lysrör i plasttunneln så man kan jobba lite till 🙂 Blomfärgerna i lysrörsljus blev precis ton i ton med pläden på stolen.

Började blada av tomaterna i tunneln idag. Bra jobb när det kommer kunder inemellan. Hann inte så långt, får fortsätta en annan dag. Nu när det blir så fuktigt så vill det gärna mögla annars.
När jag släckte lysröret för att gå in var det helmörkt, tur jag hade tänt i lilla växthuset. Då kändes det lite mysigt med mörkret runt omkring.