Fick ett mail i helgen om ett nytt sökverktyg för trädgårdsfolk som innehåller länkar till ca 650 svenska trädgårdsföretags hemsidor, inom två kategorier:

· Trädgårdsdesigners – trädgårdsanläggare
· Plantskolor – handelsträdgårdar


Här kan du titta in, sidan heter TRÄDGÅRDSSIDOR

Jag tyckte sidan var lättöverskådlig och bra, lätt att söka. Sidan är alldeles ny och ett bra hjälpmedel om du vill leta folk inom trädgårdsbranchen som finns nära dig. Du kan tex hitta mig där också . Sidan kommer säkert öka i omfång med tiden.


Igår började TV8:s nya trädgårdsserie: Trädgårdstoppen

Ska bli jättekul att få gå på rundvandring i 20 svenska trädgårdar. Tävlingsmomentet kunde de väl hoppat över kanske, men det är väl sånt som gör TV.

Missade du första programmet kan du se det här

VÅRTECKEN !!!
Igår plockade jag de här små älsklingarna i mitt trädgårdsland. Tacksammare blomma än styvmorsviolen får man leta efter, den blommade tills snön kom och sen har de bara bidat sin tid där under snötäcket. Nu när det töar så kikar den oförskräckt fram igen och säger tittut till en glad Lisa 🙂
Ja fick jag bara välja en enda blomma så blev det den här, den blommar ju nästan året runt.

Tidigt på vårarna när vi åkt till sommarstugan på Torsö så har den glatt oss. Den växer i stora mattor på bergen en del år tillsammans med renlaven. Såååå vackert!