HJÄLP VILKEN VÅRLÄNGTAN JAG FICK !
När jag letade efter en ny vinjettbild så hittade jag bilder som fick mig att längta så förfärligt !!! När vi startar igång pumpen till bäcken på våren, då är det allra bästa tiden. Det är som att allt vaknar till då när vattnet börjar cirkulera…..

Just den här dagen när jag tog de här fotona höll jag på och vårrensade i rabatterna vid sidan av bäcken. Vem kom knallande mitt i bäcken då om inte vår kära lilla andmamma som troget kommer varje år tillsammans med sin make. Ända sedan dammen kom till år 2000 har hon varit oss trogen.

Hon klafsade fram och tillbaka längs med bäcken och brydde sig inte ett dugg om att jag låg ett par meter därifrån och pratade med henne.

Hon smälter in i omgivningen rätt bra, blir nästan lite svårt att se henne på mina rätt så mörka bilder. Kunde passat på gårdagens tema Gömd.
Efter en sån trädgårdsdag känner man sig rik !!!