MAN KAN FÅ SAKER MAN ÖNSKAR SIG ÄVEN OM MAN INTE KÖPT DEM SJÄLV !

Fina, fina julklappen av sonen har jag suttit och bläddrat i
. Inte läst så mycket än, men det kommer. Att trädgården ger kraft är mig väl bekant. Ska bli jättekul att läsa lite mer om detta. Än så länge har jag bara frossat i de läckra bilderna, mmm.

Han såg titeln och kunde ju bara inte låta bli att köpa den här; till mamma Lisa i `Lisas trädgård´. Lite kul, mina vänner brukar säga att det är en lisa för själen att komma hit, hi hi !

Bara kolla in den här bänken bland ormbunkarna….läckert ! Precis i min smak.

När jag skulle ut och skotta i förrgår så var det en sån där regnbåge som gick rakt upp igen, nu kommer jag inte ihåg vad fenomenet kallades, läckert var det i alla fall.

Snön som vi skottat ner från tunneln började bli så högt upp och mycket att det tryckte på lite för tungt nertill, bäst att börja skyffla bort den innan det kommer mer.


Överst var det pudersnö men under hade den packat sig bra och gick att skära block ur, hade nog kunnat byggt mig en iglo.
Här har jag nästan gjort hela långsidan…..

sen var det bara att börja på nästa långsida….fast jag orkade bara halva, sen ryckte mannen ut och tog den sista biten.

Men vackert är det med snön, det kan inte hjälpas. Vackra tavlor åt vilket håll man än tittar. Går rätt så bra att skotta snö med den här utsikten !

Den här busken vid köksingången ser för rolig ut med sina tussar av snö på alla grentoppar.

Ikväll tände jag mina islyktor som jag gjort i sockerkaksformar, lite svårt att få skärpa på bilderna i mörkret, men ni förstår principen. Ett värmeljus i mittenhålet bara, klart ! Lyser så mysigt därute.

Den här nedanför är gjord i en sockerkaksform i form av ett hjärta.

Ha en gooo fortsättning !