Jahaja, nu snöar det igen !
Det är tur man kan vara inne och mysa…mannen åker runt med sin traktor i snön…fast han myser nog lite han med. Det är kul att köra traktor…han bara väntade på att grannen skulle köra förbi…då gick startskottet…JA..nu kan jag också köra !!

Det börjar se riktigt juligt ut i köket nu. Gardiner och ett par röda kuddar, mer behövs egentligen inte..fast det blir nog en gran i hörnet till jul (jag vet nån som blir sur annars!)
Vi brukar inte ta in granen förrän veckan före jul, fast i år hade det varit skönt att ha det gjort, med tanke på all snö.

Men vi ska inte klaga på snön här. Åkte till Eksjö över helgen och på ditvägen så såg vi ju…oj oj oj….Tidaholm och Mullsjö-trakten har fått mängder med snö. Det såg ut som när man åker till fjälls. Var tvungen att knäppa några bilder från bilen:

Här nedanför är en bild från vackra trästaden Eksjö. Här flyter ån mitt emellan husen, så vackert. En jättemysig julmarknad hade de, med massor av folk och marknadsstånd i alla hörn. Hantverk, mathantverk, glögg och pepparkaka. Hästskjutsen gick genom staden hela dagen med en fin nordsvensk som drog.

Önskar alla en fin andra advent !