Idag, äntligen, fick jag lite adventskänsla. Kan det bero på rimfrosten på träden kanske. Så otroligt vackert ute idag. Men kallt, -15 grader. Pannan går varm.
Men man ska inte klaga när man har ett välfyllt vedförråd med prima björkved !
Lite besvärligt att köra in ved på pirran nu, man kanske borde ha något slags kälke istället.
Tillägg:(Uj uj, hörde på TV.n nu ikväll att det varit -28 grader i Falköping, inte många mil härifrån. Kallast i Sverige idag…men vad äääär detta, var ska det sluuuta?)


Ugnen har gått varm hela förmiddagen också, bakat igen, 8 brödkakor och 4 jullimpor. Allt för att hålla köket varmt och gosigt. Så nu är jag nöjder !
Skjuts in i frysen.

Och faktiskt har jag också en hyacint i köket nu, trots att maken inte tål dem. Jag kom på att jag kunde låsa in den i en stor konserveringsburk jag fick av Helena. Så nu får jag smyglukta lite när han inte är hemma. Smart va !

Men nu ska jag sätta mig i bilen och kana in till stan för att gå på Stadshotellet och äta lunch, tillsammans med vännerna i vår studiecirkel. Vi alla guldkorn ska ha avslutning idag och brukar fira det med lunch ute….blir smaskens !!!