Idag gick de ut för första gången, kycklingarna och deras mammor.
Vi har så modernt i hönsgården så de är två mammor om 5 kycklingar. De har legat och ruvat i samma bås 🙂
Inte alls meningen att de skulle gå ut än, för kycklingar är lite känsliga för för mycket solljus…men de råkade smita ut och såg ut att trivas. Särskilt hönorna som vällustigt sandbadade, kan man ju förstå efter att ha legat still i så många veckor att det är härligt att få komma ut igen.
På eftermiddagen blev vi bjudna på sjötur i goda vänners båt.
Perfekt väder för en båttur. Lunch i Sjötorp…gott ! Sen badklippa på Kalvö. Riktigt bra istigningsramp för oss gamla leabrutna 😉 Fick åka två gånger under Torsöbron idag…premiär.På kvällningen var vi hemma igen i vår vackra stad, och tog lite kvällsmat i hamnen…gott igen 🙂 Tack Sture och Lotta för en härlig dag 🙂
Och tack Ingrid som var hemma och vattnade !